Marley a já-recenze

15. března 2009 v 14:58 | Kája28 |  recenze
včera 14.3. jsem byla na filmu Marley a já, takže přidávám stručnou recenzi:

jména hl. postav: Marley, Jenny, John

film Marley a já byl od začátku veselá komedie, až na občasný smutek(např. když Jenny potratila), často se ve filmu řešil vztah mezi Johnem a Jenny a Marley se opravdu choval jako nejhorší:)) pes na světě, později spíše jako nejlepší!. Po narození prvního syna-Patricka soužití nebylo zrovna ideální, časem se ale vše uklidnilo a nakonec měli děti 3. Ve filmu se také hodně řešily Johnovy novinářské ambice. Celkově se mi film líbil a všem ho doporučuji-hlavně těm co mají rádi Jenn Aniston nebo Owena Wilsona. Co se mi ale na filmu nelíbilo, byla smrt Marleyho, brečela jsem jako malá a se mnou celé kino(i kluci)!!! Takže pokud se na film vydáte, určitě si nezapomente kapesník- protože vás pláč určitě taky nemine!

hodnocení: 4 hvězdičky z 5! 1 hvězdu ubírám za pro mě smutný konec-smrt Marleyho
(nemám ráda smutné konce)!
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Endysek Endysek | Web | 16. března 2009 v 13:56 | Reagovat

AhojiQ! Promiň že jsem ti nenapsala, ale nenapsala jsem nikomu že je 3.kolo SONB, protože jsem chtěla vědět jestli můj blog navštěvujete pravidelně a díváte se jestli už 3.kolo nezačlo! Takže začlo včera!!!

2 >Sue< >Sue< | Web | 18. března 2009 v 15:44 | Reagovat

paráda...akorát sem si to neměla číst....snad to do dubna (konkrétně 20.) zapomenu :D

3 QájušQa QájušQa | Web | 18. března 2009 v 19:45 | Reagovat

awujQ nehlásla bys mi nehlásla na http://smisek28.blog.cz/ kUju♥ sem tam ak0 °°KajusQa v 2.SOND takyc ti někde hlásnu dyž budeš chtít

4 Miss*pandička x2009 ♥Sb♥ Miss*pandička x2009 ♥Sb♥ | Web | 19. března 2009 v 16:46 | Reagovat

achojky...měla sem pozastavený blogísek...ale už sem zpátky...jak se máš??ve škole dobrý??páá

5 kopretina- Bývalé SB kopretina- Bývalé SB | Web | 20. března 2009 v 18:57 | Reagovat

Ahoj, mám nový web. Zatím začíná. Pokud se chceš podívat a dozvědět se více info, tak můžeš na strarém bločku. :)

P.S. filmík bych chtěla vidět, ale nevím, jestli bych zvládla ten konec... :(

6 Miss*pandička x2009 ♥Sb♥ Miss*pandička x2009 ♥Sb♥ | Web | 20. března 2009 v 19:14 | Reagovat

mám se fajn ,ale sem unavená jak blázen dneska sem uklízela pokoj..:-D

7 susan tvoje ♥SB♥ susan tvoje ♥SB♥ | Web | 20. března 2009 v 19:52 | Reagovat

je ja to chci taky videt!ale ten smutny konec mě naštval:(

8 Miss*pandička x2009 ♥Sb♥ Miss*pandička x2009 ♥Sb♥ | Web | 21. března 2009 v 19:04 | Reagovat

obíhačka=)

9 >Sue< >Sue< | Web | 21. března 2009 v 20:11 | Reagovat

Ahojky! Dostala jsem se do 2. kola VGS a chtěla bych poprosit o hlásek :) tady → http://uw-site.blog.cz/0903/vgs-2-ukol-hlasuj#komentare

Děkuju ;)

10 Vendula Vendula | 6. července 2009 v 15:25 | Reagovat

Tohle je ten nejlepšíí filmík.. ae pravda,až na ten konec.. :( njn,všechny filmy nemůžou končit dobře.. :(..

11 Kate Kate | 29. srpna 2009 v 10:26 | Reagovat

Jo tak tohle je krásnej film,mám ho moc ráda !!! Alespoň jsme si na konci zabrečeli  ;-) Marley byl fakt úžasnej pejsek :-(

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama